Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek'ten veda ziyareti

Emekliye ayrılacak olan Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’ye veda ziyaretinde bulundu.

Yerel 28.06.2024, 12:46
Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek'ten veda ziyareti

Ziyaret sırasında Müftü Gerek, görev dönemi boyunca yürüttükleri çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. İl Müftüsü Bekir Gerek, görev süresi boyunca Eskişehir OSB’nin desteğini sürekli olarak yanlarında hissettiklerini vurgulayarak, Başkan Nadir Küpeli ve ekibine verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini sundu.

Müftü Gerek, Eskişehir’de yürütülen dini ve sosyal hizmetlerin kalitesini arttırmada OSB'nin katkılarının büyük olduğunu belirterek, “Eskişehir OSB, hem sanayi hem de sosyal yaşam alanlarında şehrimize önemli katkılar sundu. Bu süreçte bizlerle iş birliği yaparak toplumsal refahın yükselmesine destek oldular. Bu desteklerden ötürü başta Başkan Küpeli olmak üzere tüm OSB yönetimine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ise İl Müftüsü Bekir Gerek'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, görev süresi boyunca şehirdeki dini ve sosyal hizmetlerin gelişmesine büyük katkı sağladığını ifade etti. Başkan Küpeli, “Sayın Müftümüz Bekir Gerek, Eskişehir’in dini ve sosyal hayatına yaptığı katkılarla anılacaktır. Görev süresi boyunca şehrimize değerli yatırımlar kazandırılmasına vesile olmuş, dini hizmetlerin daha etkin yürütülmesini sağlamıştır. Emekliliğe ayrılacak olan Sayın Gerek’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni yaşamında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@